تلفن تماس : 02128426014
شانیا مارکتینگ

شانیا مارکتینگ

ارائه دهنده انواع خدمات دیجیتال مارکتینگ

طراحی سایت

تاریخ انتشار : 2021/07/18

در دنیای کنونی با دگرگونی مسیر بسیاری از مشاغل سنتی به سمت و سوی کسب و کارهای آنلاین یا به اصطلاح اینترنتی، بازار برخی از فعالیت‌ها چون؛ طراحی سایت بسیار داغ شده است. ولیکن چگونگی یا چیستی طراحی وب سایت، مراحل مربوط بدان، اینکه ما باید از کجا و چگونه شروع به کار کنیم، نیز شرایط طراحی وب و میزان هزینه‌های مربوط بدان، برخی از مواردی است که میبایست مورد توجه واقع شود. ما در این متن از شانیا مارکتینگ مایل هستیم به برخی از سؤالات شما در زمینه طراحی وب‌سایت پاسخگو باشیم. چه بسا شما می‌توانید با مطالعه این مطلب به پاسخ بسیاری از سؤالات خود دست یابید.

 طراحی وب سایت چیست!

طراحی سایت یا آن‌که در اصطلاح وب دیزاین به مراحل طراحی و همچنین ساخت یک پایگاه اینترنتی در راستای اطلاع رسانی، معرفی کمپانی نیز ارائه محصولات آن کمپانی اطلاق می‌گردد. به عبارتی طراحی وب‌سایت یک روندی است که از لایه سازی هایی چون؛ صفحات وب، تولید محتوا نیز طراحی گرافیکی و همچنین رعایت اصول سئو ایجاد گردیده است.

 مراحل مربوط به طراحی سایت؛

طراحی سایت در واقع به معنای طراحی، ساخت به همراه راه‌اندازی یک وب سایت یا بهینه‌ سازی یک سایت قدیمی در دنیای اینترنت است. به عبارتی وب دیزاین حاوی چهار مرحله اصلی می‌باشد که بهتر است در ادامه‌ی مطلب نگاهی کوتاه و مختصر به هر یک از آنها داشته باشیم.

گام اوّل؛ طراحی وایر فریم:

با اکتفا به نوع سایت و نیاز مشتریان، یک نمای کلّی از سایت طراحی خواهیم کرد.‌ این نما حاوی یک نقشه جامع از صفحات آن ، معین داشتن جایگاه، نحوه‌ی چیدمان المان‌ها و ارکان متنوع است. این مرحله از طراحی وبسایت طراحی «وایر فریم» به خود نام می‌گیرد‌.

 گام دوّم؛ طراحی گرافیک وبسایت:

بعد از معین ساختن مکان قرارگیری ارکان سایت، میبایست سایت را طراحی نماییم.‌ طی این مرحله با اکتفا به نوع مشاغل اینترنتی و با بهره‌گیری از نرم‌افزار‌های مخصوص رنگ بندی و گرافیک سایت طراحی خواهد شد.

 گام سوّم؛ کدنویسی به همراه برنامه‌نویسی:

با استناد به سایت طراحی شده و همچنین نیاز مشتری، طی این مرحله می‌توان از شیوه‌های متنوعی به منظور مدیریت سایت بهره گرفت. سیستم‌های مدیریت محتوا چون وردپرس و یا آن‌که طراحی یک فریم ورک اختصاصی امر برنامه‌نویسی‌. ما در شانیا مارکتینگ تصمیم‌گیری ها را در این قسم بنابر نیاز مشتری و هزینه‌های که مایل است در این راستا صرف کند، خواهیم گرفت.

 گام پایانی؛ راه‌اندازی سایت شمــا دوستان:

بعد از به انجام رساندن سه مرحله‌ی بیان شده، نسبت به راه‌اندازی سایت در بستر جهانی اینترنت اقدام خواهیم کرد. طی این مرحله بعد از تهیه یک هاست و اسم دامنه مناسب، سایت را پیکربندی نموده و در اختیار عامه قرار خواهیم داد.

طراحی سایت- وبسایت شانیا مارکتینگ

 مسئولیت طراح چیست!

مسئولیت یک طراح وب‌سایت بدین موضوع بستگی خواهد داشت که وظیفه‌ی طراحی و ساخت کدام بخش از سایت را برعهده‌ی خود دارد. به منظور راه‌اندازی یک سایت تخصصی، به دو تیم نیاز خواهد بود. یک تیم به منظور طراحی شکل و ظاهر وب‌سایت و تیم دیگر برای طراحی کدهای سرور و کدهایی که دیگران آن را مشاهده نمی‌کنند.

البته شما می‌توانید تمامی کارهای مربوط به سایت خود را به ما واگذار کنید. چرا که ما با در اختیار داشتن مجموعه‌ای مجرب و متبحر، می‌توانیم کلّیه‌ی بخش های مربوط به طراحی وب‌سایت را به انجام رسانیم.

 انواع گوناگون طراحی وب سایت؛

بهتر است کمی شما را با انواع گوناگون طراحی وب‌سایت آشنا سازیم. سایت ها به دو بخش جامع ایستاتیک و دینامیک قسم بندی می‌شوند.

 ضمن سایت‌های ایستاتیک و یا ایستا؛

تنها برروی بخش فرانت‌اند تمرکز خواهد شد. یعنی آن‌که مطالب وب سایت تنها یک مرتبه گردآوری شده و هر یک از صفحات سایت به صورت جداگانه و مستقل طراحی گردیده و بارگذاری می‌گردند. ضمن این قبیل از سایت‌ها هر نوع دگرگونی میبایست به واسطه‌ی طراح و کارشناس سایت صورت پذیرد. از این نوع طراحی اغلب برای وب‌سایت های معرفی که تا مدّت های طولانی محتوای آن عوض نمی‌شود، بهره‌گیری می‌گردد.

ضمن سایت‌های دینامیک و یا پویا؛

ضمن طراحی این سایت‌ها هر دو قسم فرانت‌اند و بک‌اند برنامه‌نویسی خواهند شد. سایت های پویا در واقع نیازمند تغییر دائمی محتوا هستند و با استناد به کاربرد سایت، طراحی می‌شود و پیشرفت می‌کند. ضمن این قبیل از سایت‌ها برنامه‌نویس بک‌اند مسئولیت پویاسازی سایت را برعهده خواهد داشت و میبایست اسکریپتی را طراحی نماید که سایت به گونه‌ای کامل در حالت پویا باشد‌.

طراحی سایت- وبسایت شانیا مارکتینگ

 آیا می‌دانید طراحی وب‌سایت به چه دردی می‌خورد؟

در دنیای کنونی حدوداً برای هر غایت، یک سایت به مرحله‌ی طراحی گام می‌گذارد تا تحت عنوان پایگاه اطلاع‌رسانی یا فروش و… مورد بهره‌گیری واقع شود. موفق‌ترین این وب‌سایت‌ها آنهایی می‌باشند که اصول طراحی و بهینه سازی سایت را به روشی درست در پیش گیرند تا بتوانند محتوای خود را در معرض دید مشتری قرار دهند. طراحی نیز ساخت یک وب‌سایت کارآمد و موفق، این امکان را به شما خواهد داد که در کوتاه‌ترین زمان ممکن، نوین‌ترین محصولات را همراه با مشخصات کامل آن، در اختیار مخاطبان خود قرار دهید. پس بهتر است این گونه بگوییم که این عمل در پی خود رشد تعداد مشتریان و افزایش میزان سود فعالیت اقتصادی را به همراه خواهد داشت.

 شرایط طراحی  عبارت است از؛

شرایط طراحی وب‌سایت، از جمله موارد حائز اهمیتی است که میبایست مورد توجه واقع شود. راه‌اندازی یک سایت همانند راه‌اندازی یک فروشگاه لوازم خانگی است. پس شما مؤظف هستید برای آن؛ نام، مکان مناسب، مدیر کارآمد و… در نظر انگارید. در واقع راه‌اندازی یک سایت موفق در چهار بخش اصلی خلاصه می‌شود؛

  • اتخاذ نام دامنه مطلوب.
  • طراحی قالب چَشم گیر و کاربردی.
  • سیستم مدیریت مناسب و کنترل درست سایت‌.
  • هاست (اجاره محیطی در راستای ورود، ذخیره اطلاعات موجود و محتویات وب‌سایت).

 هزینه مربوط به طراحی  وب سایت؛

بله آغاز درست و اصولی هر گونه فعالیتی نیازمند صرف هزینه خواهد بود. حال آن‌که شما دوستان عزیز می‌توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر از هزینه منوط بر طراحی وب سایت با کارشناسان ما در وب سایت شانیا مارکتینگ ارتباط برقرار نموده و علاوه بر کسب اطلاع از هزینه پاسخ سؤالات خود را در این حیطه به دست آورید.

((امیدواریم که شما اطلاعات مورد نیاز خود را در این راستا به دست آورده باشید.))

یک دیدگاه برای “طراحی سایت”

  1. سئو سایت گفت:

    […] طراحی سایت […]